All-in starterspakketten

Dit pakket aan diensten en producten is alles wat je nodig hebt als startende ondernemer.  Ik leg het juridische fundament onder je onderneming zodat jij met een gerust hart kunt ondernemen. Door de juridische risico’s te beperken, neemt de kans op geschillen aanzienlijk af.

 

Aanvullende diensten

Daarnaast zorgen de twee pakketten met aanvullende diensten van derden voor een vliegende start, waarmee je jezelf en je bedrijf positioneert en iedereen laat zien ‘Here I am!’.

Er zit alles in wat je nodig hebt om te gaan knallen met je bedrijf en het voordeel is dat je als ondernemer niet meer uit duizenden aanbieders hoeft te kiezen en te gaan zoeken naar wat je nou nog allemaal nodig hebt voor een succesvolle start van je bedrijf.

Zo weten klanten je te vinden en kun jij je volledig focussen op het bouwen van je business.

Doordat alles in een pakket is gebundeld, bespaar je een hoop tijd en moeite en ben je veel voordeliger uit bent dan wanneer je dit los moet gaan afnemen: complete ontzorging voor zeer schappelijke prijs! En last but not least: alle diensten/producten zijn van absolute top kwaliteit van stuk voor stuk experts in hun vakgebied.