Wil jij op maat gemaakte algemene voorwaarden, in begrijpelijke taal, die jou beschermen tegen risico’s, die naadloos aansluiten bij jouw aanbod, doelgroep en werkwijze én kosten besparen?

Schrijf ze zelf onder mijn professionele begeleiding en stop met knip- en plakwerk!

Algemene voorwaarden beschermen je pas tegen onnodige risico’s als:

I

Ze zijn geschreven voor jouw branche

I

Aansluiten bij je doelgroep

I

Aansluiten bij je aanbod van producten of diensten

I

Aansluiten bij jouw unieke werkwijze

Je bent net gestart als ondernemer, of misschien stiekem al een tijdje bezig, en het laatste waar je aan dacht zijn juridische documenten. Het gaat toch meestal wel goed en je onderneemt op basis van vertrouwen. Om dan honderden euro’s uit te geven voor algemene voorwaarden waar je het nut nog niet van inziet

Dus denk je “dat is een zorg voor later of wacht even…. Ik jat ze gewoon van de concurrent en knip- en plak wel wat in elkaar, dan heb ik in elk geval iets”.

Slecht kan het toch niet zijn?!

Waar je waarschijnlijk niet bij stil staat is dat het maar één keer fout hoeft te gaan. Dan pas kom je er achter wat het kost om een juridisch geschil uit te vechten, in of buiten de rechtbank. Als je dat ooit een keer hebt meegemaakt, zul je niet meer snel roepen dat algemene voorwaarden te duur zijn.

En het knippen en plakken van algemene voorwaarden lijkt onschuldig, maar die voorwaarden zijn speciaal voor dat bedrijf met haar unieke werkwijze en aanbod gemaakt. Misschien verkoopt de concurrent alleen aan zakelijke klanten en niet aan consumenten, waardoor jij belangrijke rechten van consumenten niet hebt opgenomen.

Dit knip- en plakwerk sluit nooit helemaal aan bij:

I

Jouw branche

I

Jouw doelgroep

I

Je aanbod van producten of diensten

I

Jouw unieke werkwijze

En dit knip- en plakwerk zal jou dus nooit voldoende bescherming bieden tegen de risico’s die je loopt!

Op maat gemaakte voorwaarden bieden bescherming en rust

Hoe fijn zou het zijn als jij algemene voorwaarden hebt die:

R

Volledig aansluiten bij je branche, doelgroep, werkwijze en aanbod

R

In begrijpelijke taal zijn geschreven, zodat niet alleen jij maar ook je klanten begrijpen wat er staat

R

Uniek zijn en geen inbreuk maken op het auteursrecht van de juristen die de voorwaarden hebben geschreven die jij gejat hebt van de concurrent

R

Jou en je onderneming zo goed mogelijk beschermen tegen de risico’s die je als ondernemer loopt, zoals wanbetaling, annuleringen, klachten en aansprakelijkheid

R

Voldoen aan de wetgeving

R

Jou rust in je hoofd geven, omdat je weet dat je je geen zorgen hoeft te maken

Dan heb ik BIG NEWS FOR YOU!

Online cursus

Omdat er maar 24 uur in een dag zitten en mijn tijd beperkt is en ik echt zoveel mogelijk ondernemers wil helpen met een goede juridische basis zodat zoveel mogelijk ondernemers Risk Proof en zorgeloos kunnen ondernemen, heb ik een gloednieuwe en revolutionaire online cursus voor je:

Zelf je algemene voorwaarden schrijven

Met deze online cursus kun je lekker op je gemakje, wanneer jij in de flow zit schrijven aan je voorwaarden. En dat tegen een fractie van de kosten van wanneer je ze laat opstellen!

Tijdens deze online cursus:

R

Krijg je uitleg over waar algemene voorwaarden voor dienen en waar je aan moet voldoen zodat ze ook geldig zijn;

R

Krijg je uitleg over wat er nou allemaal in je algemene voorwaarden moet staan, maar ook wat juist niet;

R

Krijg je per onderwerp dat in je algemene voorwaarden moet worden opgenomen, praktische tips en concrete voorbeelden hoe je dat kunt opnemen;

R

Kun je wat voor jou van toepassing is en wat je niet wil vergeten per artikel noteren in het handige werkboek;

R

Ga je steeds stap voor stap per artikel aan de slag: eerst een stukje uitleg en tips, daarna ga je zelf aan de slag met schrijven, althans dat adviseer ik, zo hou je het do-able en leuk;

R

Ben ik nog steeds beschikbaar als vraagbaak, je kunt je vragen aan mij doorgeven. Deze verzamel ik en zal ik beantwoorden in een Q&A sessie tegen het einde van de cursus;

R

Als je een ticket mèt check hebt gekocht, krijg je een final juridische check van je zelf geschreven voorwaarden door me, myself and I;

R

Ga jij vol zelfvertrouwen verder met je bedrijf, mèt algemene voorwaarden die:

  • Je zelf ook begrijpt;
  • Duidelijk zijn voor je klanten;
  • Voldoen aan de wet- en regelgeving en;
  • Jouw onderneming optimaal beschermen tegen risico’s.

Wat ga je doen in de cursus, the details:

Start

Vanaf 1 maart 2023 gaan de deuren open

Duur

Gedurende 2 maanden heb jij toegang tot de cursus. Je hebt tot 1 mei 2023 om het af te ronden. Daarna kun je niet meer inloggen. Waarom? Om jou een trap onder je kont te geven en uitstelgedrag te voorkomen.

Modules

In 16 modules leer ik jou alles over algemene voorwaarden

Hoe

Aan de hand van video modules, tekstuele uitleg en een template geef ik jou per artikel advies en voorbeelden wat erin moet staan. Ik geef ook voorbeelden per branche en leg je uit waarom

Bonus

Als bonus ontvang je een digitaal werkboek erbij dat je ook kunt uitprinten, zodat je per artikel/onderwerp je aantekeningen kunt maken over wat op jouw bedrijf van toepassing is en wat je niet mag vergeten. Ook kun je hier je vragen in noteren

Q&A

Al je vragen kun je noteren en insturen, die verzamel ik en behandel ik in een Q&A tegen het einde van de cursus

Final check

Heb je een ticket met final check gekocht? Dan heb tot 1 mei 2023 uiterlijk de tijd om je algemene voorwaarden aan mij toe te zenden voor de final check. Ik ga niet uitgebreid meer alles toelichten, dat heb je in de cursus geleerd, maar loop alles na om te kijken of het in lijn is met de wet- en regelgeving en pas dit eventueel aan. Je ontvangt mijn feedback per e-mail binnen 14 dagen na het insturen ervan.

Je investering

Jij kunt nu deze revolutionaire cursus volgen en gebruik maken van al mijn expertise. Ik hou niks achter en deel werkelijk AL mijn kennis met jullie. Geen enkele andere jurist die alles durft prijs te geven! Je hebt hierna geen upsell meer nodig en kunt de opgedane kennis gebruiken bij het aanpassen van je voorwaarden.

Normaal gesproken krijg je dit alleen door je algemene voorwaarden door mij te laten opstellen. De kosten daarvan bedragen € 359,00 exclusief btw.

Maar mijn expertise en ervaring die ik met je deel, zijn al gauw een paar duizend euro waard!

Maar nu kun je voor de bijna BELACHELIJKE SPOTPRIJS meedoen voor maar € 227,00 exclusief btw, een besparing van maar liefst € 132,00 !!!

En wil je toch die final check erbij, dan kost een ticket € 297,00 exclusief btw, waarmee je € 62,00 bespaart.

Waar wacht je nog op?! Leuker kunnen we het wél maken en goedkoper ook 😉

Bescherm je bedrijf en doe mee!

Zelf je algemene
voorwaarden schrijven

227,- excl. BTW

Zelf je algemene voorwaarden schrijven + final check

297,- excl. BTW

ZIEN IS GELOVEN!

Eerder heb ik de cursus al in de vorm van een live workshop gegeven en die was binnen no time uitverkocht! Er stonden zelfs al ondernemers op de wachtlijst voor de volgende editie. Hoe kan ik jullie beter ervan overtuigen dat de cursus echt heel waardevol is, dan hun lovende reviews te delen?

Dit zeggen de deelnemers:

Hey, ik ben Yvonne Schmitz

Ik heb al honderden ondernemers mogen helpen met het voorkomen van annuleringen, wanbetalingen en andere juridische geschillen en risico’s door het opstellen van de juiste juridische documenten. Mijn klanten slapen beter, omdat ze weten dat ze Risk Proof ondernemen en mij achter de hand hebben.

Ik beschik als senior jurist over ruim 13 jaar ervaring en ben in 2011 mijn eigen onderneming gestart, Schmitz Juridische Dienstverlening. Daarin heb ik mij gespecialiseerd in het contractenrecht en mij ontpopt als ware algemene voorwaarden queen.

Daarnaast help ik zowel werkgevers als werknemers uit de brand bij ontslag met wederzijds goedvinden door het opstellen of controleren van een vaststellingsovereenkomst en het onderhandelen daarover, zodat het hoofdstuk op een fijne manier wordt afgesloten.

FAQ

Op welke manier wordt de online cursus gegeven?

Ik heb gekozen voor video modules, waarin ik je aan de hand van een presentatie en een template voor algemene voorwaarden laat zien welke artikelen je op moet nemen, wat er in die artikelen moet staan en waarom en geef je daarbij dus niet alleen een voorbeeld tekst voor als je even niet weet hoe je het moet omschrijven, maar ook voorbeelden voor diverse branches.

Kan ik na 2 maanden nog inloggen in de cursus?

Nee, dat kan helaas niet. Daar heb ik heel bewust voor gekozen. Je werkt al lang genoeg zonder (goede) voorwaarden en juist om verder uitstelgedrag te voorkomen, heb ik de (al ruime) periode beperkt tot 2 maanden. Als je elke week twee modules zou uitwerken (2-4 artikelen), dan ben je ongeveer 2 uurtjes kwijt per week, afhankelijk van hoe snel je schrijft natuurlijk. Het kan dus ook veel sneller, als je elke dag een half uurtje tot een uurtje eraan werkt, heb je je algemene voorwaarden zo klaar. Ik wil dat je ook echt aan de slag gaat met de cursus en ook echt je bedrijf gaat beschermen met algemene voorwaarden, dat is mijn missie.

Ik heb twee bedrijven, kan ik de cursus dan ook gebruiken om twee sets algemene voorwaarden te schrijven, voor elk bedrijf een?

Jazeker kan dat! Je koopt namelijk niet een set algemene voorwaarden, maar je koopt mijn kennis en expertise om het zelf te doen, die mag je dus ook gebruiken voor zoveel bedrijven als je hebt. Let op! Het is niet de bedoeling om dan te denken, oh dan mag mijn partner en mijn beste vriendin en mijn schoonmoeder die informatie ook gebruiken. De inloggegevens zijn strikt persoonlijk en mogen niet gedeeld worden met derden. Dan moeten ze echt zelf een ticket kopen.

Zit er een werkboek bij?

Ja, om het nog makkelijker, leuker en praktischer te maken, heb ik een werkboek bijgevoegd dat je zowel digitaal kunt invullen en opslaan, maar ook kunt uitprinten, zodat je handmatig alle vragen, tips en zaken die je niet moet vergeten, kunt noteren.

Kan ik vragen stellen als ik iets niet weet?

Uiteraard. Je kunt alle vragen die tijdens de cursus bij je opkomen noteren in je werkboek en die op elk gewenst moment aan mij toezenden per e-mail. Ik verzamel alle vragen en zal die in een Q&A behandelen en de opname ervan aan je toezenden. 

COPYRIGHT ©  2022. SCHMITZ JURIDISCHE DIENSTVERLENING | PRIVACY VERKLARING | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER