GLOEDNIEUW MINI AANBOD!

Heb jij iets gewijzigd in je aanbod of kom je met een nieuw aanbod in 2024? Voorkom dan deze 3 risico’s die je het meeste geld kosten…

Met dit mini aanbod heb jij de essentiële zaken in je algemene voorwaarden in no-time weer op orde en kun jij met een gerust hart ondernemen.

Wat zijn jouw plannen voor 2024?

 

I

Misschien zit je aan je urenmax en ga je een online aanbod creëren, zoals een e-book, template, presets of online cursus, training of workshop

I

Of misschien ga je juist live events organiseren, omdat je meer energie haalt uit echte verbinding met je klanten

I

Of ga je meer 1-op-1 met klanten werken en zitten er veel meer afspraken en contactmomentem in het aanbod

I

Of wellicht breid je je doelgroep uit en ga je ook voor consumenten werken

Je hebt alles tot in de puntjes uitgewerkt om je doelstellingen en maximale winst te behalen. Van het inhoudelijk uitwerken van je producten en diensten tot het schrijven van teksten, maken van lesmodules, regelen van locatie en het bepalen van je prijzen. Maar vergeet je niet iets….

Juist ja, je algemene voorwaarden! Oops…

Minimale risico’s, maximale winst met algemene voorwaarden op maat

De meeste geschillen waar ik ondernemers bij help, ontstaan bij de volgende drie onderwerpen:

annulering

betaling

aansprakelijkheid

Op deze drie gebieden loop je als ondernemer het meeste risico. Door het beperken van deze ondernemersrisico’s bescherm je jezelf tegen verlies van omzet en kostelijke juridische geschillen.

Minimale risico’s = maximale winst.

Algemene voorwaarden zijn de spelregels van je business, het juridisch fundament onder je bedrijf en beschermen je pas tegen onnodige risico’s als ze zijn geschreven voor jouw branche en aansluiten bij je doelgroep, je aanbod van producten of diensten en jouw unieke werkwijze. Daarom is het zo belangrijk om, als hier iets in wijzigt, je algemene voorwaarden aan te passen.

Als ze niet helemaal aansluiten, laat je ruimte voor discussie, een grijs gebied en dan kan het zijn dat jouw klant:

I

Zomaar de betaling mag opschorten,

I

Geld terug krijgt bij annulering

I

Of erger nog… recht heeft op een schadevergoeding.

Het mini aanbod “Algemene Voorwaarden Update” is nu te koop met een Black Friday actiekorting voor slechts €22 excl. btw!

Met dit mini aanbod:

R

Krijg jij 3 artikelen voor in je algemene voorwaarden, waarmee je bovenstaande risico’s dichttimmert. Just copy-paste en pas je termijnen en % aan en je bent klaar!

– betaling

-annulering

-aansprakelijkheid

R

Krijg jij 3 video’s met uitleg hoe je dit toepast en instructies voor de geldigheid van je voorwaarden

R

Heb jij de risico’s van wanbetaling, annuleringen en aansprakelijkheid geminimaliseerd door de juiste teksten te gebruiken

R

Krijg je toegang tot mijn besloten Instagram account waar ik uitleg en tips geef en waar je onbeperkt vragen kunt stellen en kunt sparren met andere ondernemers

R

Heb jij de essentiële punten in je algemene voorwaarden weer on point, omdat ze aansluiten bij je branche, doelgroep, werkwijze en aanbod

R

Kun jij met een gerust hart Risk Proof ondernemen en ben je klaar voor 2024!

Waar wacht je nog op? Minimaliseer je risico’s, maximaliseer je winst! 

Hey, ik ben Yvonne Schmitz

Ik heb al honderden ondernemers mogen helpen met het voorkomen van annuleringen, wanbetalingen en andere juridische geschillen en risico’s door het opstellen van de juiste juridische documenten. Mijn klanten slapen beter, omdat ze weten dat ze Risk Proof ondernemen en mij achter de hand hebben.

Ik beschik als senior jurist over ruim 14 jaar ervaring en ben in 2011 mijn eigen onderneming gestart, Schmitz Juridische Dienstverlening. Daarin heb ik mij gespecialiseerd in het contractenrecht en mij ontpopt als ware algemene voorwaarden queen.

Daarnaast help ik zowel werkgevers als werknemers uit de brand bij ontslag met wederzijds goedvinden door het opstellen of controleren van een vaststellingsovereenkomst en het onderhandelen daarover, zodat het hoofdstuk op een fijne manier wordt afgesloten.

COPYRIGHT ©  2022 – 2023. SCHMITZ JURIDISCHE DIENSTVERLENING | PRIVACY VERKLARING | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER