GRATIS CHALLENGE RISKPROOF ONDERNEMEN

Ben je het nieuwe jaar gestart met nieuwe doelstellingen en een nieuw aanbod, nieuwe doelgroep of nieuwe werkwijze? Vergeet dan niet je algemene voorwaarden aan te passen!

Met deze GRATIS challenge heb jij de essentiële zaken in je algemene voorwaarden in no-time weer op orde en kun jij met een gerust hart ondernemen.

Als ondernemer heb je ongetwijfeld aan het eind van het jaar gereflecteerd op hoe je het gedaan hebt in 2022.

Heb ik mijn omzet- en winstdoelen behaald? Word ik nog blij van mijn aanbod? Van welke klanten doe ik een vreugdedansje? Wat vind ik het allerleukste om te doen?

Aan de hand van de antwoorden heb jij voor 2023 nieuwe doelstellingen bepaald en hoe je die gaat bereiken: door een nieuw, aangepast of verbeterd aanbod.

I

Misschien zit je aan je urenmax en ga je een online aanbod creëren, zoals een e-book, template, presets of online cursus, training of workshop

I

Of misschien ga je juist live events organiseren, omdat je meer energie haalt uit echte verbinding met je klanten

I

Of ga je meer 1-op-1 met klanten werken en zitten er veel meer afspraken en contactmomentem in het aanbod

I

Of wellicht breid je je doelgroep uit en ga je ook voor consumenten werken

Je hebt alles tot in de puntjes uitgewerkt om je doelstellingen en maximale winst te behalen. Van het inhoudelijk uitwerken van je producten en diensten tot het schrijven van teksten, maken van lesmodules, regelen van locatie en het bepalen van je prijzen. Maar vergeet je niet iets….

Juist ja, je algemene voorwaarden! Oops…

Minimale risico’s, maximale winst met algemene voorwaarden op maat

In eerste instantie denk je waarschijnlijk aan wat je moet toevoegen om meer omzet en winst te behalen dit jaar. Maar heb je er al bij stil gestaan dat je ook iets kan beperken om je omzet en winst te maximaliseren?

Door het beperken van de ondernemersrisico’s die je loopt, zoals annulering, wanbetaling en schadeclaims, bescherm je jezelf namelijk tegen verlies van omzet en kostelijke juridische geschillen.

Minimale risico’s = maximale winst.

Algemene voorwaarden zijn de spelregels van je business, het juridisch fundament onder je bedrijf en beschermen je pas tegen onnodige risico’s als ze zijn geschreven voor jouw branche en aansluiten bij je doelgroep, je aanbod van producten of diensten en jouw unieke werkwijze. Daarom is het zo belangrijk om, als hier iets in wijzigt, je algemene voorwaarden aan te passen.

Als ze niet helemaal aansluiten, laat je ruimte voor discussie, een grijs gebied en dan kan het zijn dat jouw klant:

I

Zomaar de betaling mag opschorten,

I

Geld terug krijgt bij annulering

I

Of erger nog… recht heeft op een schadevergoeding.

Update je algemene voorwaarden onder mijn professionele begeleiding met de gratis challenge

Ik hoor je denken: “Maar hoe doe ik dat dan? Wat moet ik aanpassen”.

I’ve got your back! Omdat het mijn missie is om elke ondernemer te helpen met het voorkomen van conflicten in plaats van deze achteraf uit te vechten, ga ik je hoogstpersoonlijk helpen met het updaten van je algemene voorwaarden in mijn GRATIS challenge “Risk Proof Ondernemen”!

 

Wat gaan we doen?

R

3 dagen

R

3 video’s per e-mail

R

3 essentiële onderwerpen in je algemene voorwaarden die je niet mag vergeten aan te passen

R

Start vanaf 23 januari 2023

R

De video’s kun je onbeperkt terug kijken

R

Inclusief voorbeeld teksten en scenario’s voor diverse branches

Aan de hand van mijn video tutorials met voorbeeld teksten en scenario’s kun jij zelf deze essentiële aanpassingen doorvoeren en ben je helemaal good to go!

De challenge start vanaf 23 januari 2023. Na deze challenge:

R

Heb jij de essentiële punten in je algemene voorwaarden weer on point, omdat ze aansluiten bij je branche, doelgroep, werkwijze en aanbod

R

Heb jij de risico’s van wanbetaling, annuleringen, klachten en aansprakelijkheid geminimaliseerd

R

Kun jij met een gerust hart Risk Proof ondernemen en je focussen op die maximale winst

Waar wacht je nog op? Minimaliseer je risico’s, maximaliseer je winst! Schrijf je nu in voor de GRATIS challenge.

Hey, ik ben Yvonne Schmitz

Ik heb al honderden ondernemers mogen helpen met het voorkomen van annuleringen, wanbetalingen en andere juridische geschillen en risico’s door het opstellen van de juiste juridische documenten. Mijn klanten slapen beter, omdat ze weten dat ze Risk Proof ondernemen en mij achter de hand hebben.

Ik beschik als senior jurist over ruim 14 jaar ervaring en ben in 2011 mijn eigen onderneming gestart, Schmitz Juridische Dienstverlening. Daarin heb ik mij gespecialiseerd in het contractenrecht en mij ontpopt als ware algemene voorwaarden queen.

Daarnaast help ik zowel werkgevers als werknemers uit de brand bij ontslag met wederzijds goedvinden door het opstellen of controleren van een vaststellingsovereenkomst en het onderhandelen daarover, zodat het hoofdstuk op een fijne manier wordt afgesloten.

COPYRIGHT ©  2022 – 2023. SCHMITZ JURIDISCHE DIENSTVERLENING | PRIVACY VERKLARING | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER