Super dat jij de checklist hebt aangevraagd!

Je ontvangt deze meteen in je e-mail.

Het is namelijk ontzettend belangrijk dat jij op zijn minst een beetje kennis hebt, zodat je weet waar je nou precies je handtekening onder zet! Met de checklist ben je al ver op weg en weet jij precies welke onderdelen er niet mogen ontbreken en wat je rechten en plichten zijn.

Wil jij het maximale uit je VSO halen? Dan heb ik nog wat extra’s voor je…

 

Ik ben momenteel al mijn kennis, expertise en ervaring in een e-book aan het gieten, zodat jij aan de hand hiervan je complete vaststellingsovereenkomst kan controleren als een pro!

In dit e-book ga ik nog meer de diepte in en leer ik je alles over de onderwerpen die in een VSO aan bod kunnen komen, waardoor je niet alleen ALLE punten waarover je mogelijk kan onderhandelen voorgeschoteld krijgt, maar nog steviger in je schoenen komt te staan.

Ik ben momenteel al mijn kennis, expertise en ervaring in een e-book aan het gieten, zodat jij aan de hand hiervan je complete vaststellingsovereenkomst kan controleren als een pro!

Als je je niet zomaar door je werkgever met een kluitje in het riet wil laten sturen en exact wil weten waar je aan toe bent op alle vlakken, dan is dit e-book voor jou. Ik laat hierin ook voorbeelden zien hoe het wel én niet moet en je kunt er ook per onderdeel aantekeningen in maken over je eigen VSO als je het uitprint. Hier zie je hoe zo’n werkblad eruit ziet.

Omdat jij net de checklist hebt aangevraagd, krijg je dit gloednieuwe e-book, dat eind deze maand af is met een mega korting:

Van €25 voor maar €15!

Een goeie deal toch?!

Maar alleen als je het nu aanschaft. Indien je dit e-book alsnog later zou willen aanschaffen, is dat tegen een hogere prijs.

Zorg voor een eerlijke ontslagdeal en check samen met mij je VSO!

COPYRIGHT ©  2022 – 2024. SCHMITZ JURIDISCHE DIENSTVERLENING | PRIVACY VERKLARING | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER